Op zoek naar en uitje op maat, familieuitje?

Uitje op maat bij Baso Events ? Wie organiseert dit jaar het bedrijfsuitje of het familieuitje? En dat moet ook nog tijdens de drukke werkweek?!  Herken jij dit ook? Wat is er nu fijner om de gehele organisatie uit handen te geven, zodat ook JIJ met een goed en ontspannen gevoel kan genieten van jullie speciale dag of activiteiten! Laat je speciale dag dan nu door ons gespecialiseerde team van Baso-Events regelen. Bij Baso-Events garanderen wij jou dat jullie kunnen genieten van een super dag, die van A tot Z op maat geregeld is.

Vrijgezellenfeest in Maastricht ?

Wat kan je van ons verwachten?

familieuitje, uitje op maat

Wij regelen volledige dagen (Denk hierbij aan vrijgezellenfeesten, familieuitje,activiteiten,  uitje op maat en andere speciale dagen) volledig op maat. Hierbij kan je denken aan het gewenste vervoer, citygames, de activiteit(en), het eventuele diner/lunch, borrel en een geschikte locatie. Het is ook mogelijk om alles te organiseren op een eigen locatie, mits dat gewenst is. 
Verder regelen wij ook de aankleding van een ruimte. Hebben jullie bijvoorbeeld een bedrijfsfeest met de 80’s als thema, dan kunnen wij deze laten aankleden, zodat deze goed bij uw themafeest zal aansluiten.

Je kan het zo gek niet bedenken, of wij regelen het !

Voor ieder wat wils!

Bij ons kan je terecht als je zelf al een invulling van je dag hebt, maar ook als het nog niet helemaal duidelijk is hoe jullie de dag willen invullen. Wij hebben een heel team klaarstaan, dat jullie helpt om de dag een onvergetelijke ervaring te maken. Geen tijdrovende planningen, rompslomp en stress meer!

Laat je verrassen door onze scherpe offertes! Bij Baso-Events hoeven jullie je ook niet druk te maken over de facturering. Bij Baso-Events heb je de garantie en het gemak dat alles onder slechts één factuur gefactureerd wordt!

Een ontspannen en tot in de nopjes geregelde dag , wie wil dat nou niet!

Neem contact met ons op, boek direct.

Reserveer een van onze citygames.