Onze Maya Escape room als activiteit bij Baso-Events

Wat is een Escape Room, wat houdt dit in?

Escape Rooms schieten als paddenstoelen uit de grond, zo populair is dit uitje! Escape Room is een nieuwe game ervaring in Nederland. Je wordt samen met een aantal groepsgenoten opgesloten in een ruimte. Het is de bedoeling dat jij, samen met je groepsgenoten, binnen 60 minuten uit deze ruimte probeert te ontsnappen. Dit doe je d.m.v. het oplossen van raadsels, het kraken van codes en allerlei spellen te voltooien. Het spel is zo uitdagend, dat maar een klein deel van alle groepen zonder hulp ontsnapt.
Onze maya Escape Room, de leukste escape room in de buurt is een unieke speelervaring, die je even wegneemt uit de dagelijkse sleur. Deze belevenis moet je gewoon een keer zelf hebben meegemaakt. Vanaf € 75,00

Onze Maya escape room

voor meer informatie, neem contact met ons op.

Of bel +31437112678.

Onze escape room , voor wie is deze geschikt ?

Onze Escape Room uitje is geschikt voor meerdere soorten activiteiten. Zo kan het een unieke activiteit zijn om samen met je familie, vrienden koppels, speciale gelegenheden te ervaren, maar de maya escape Room is ook geschikt als bedrijfsuitje voor teambuilding sessies, of leeractiviteit voor studenten ! Hierbij test je elkaars capaciteiten, verbeter je de onderlinge communicatie en vergroot je de saamhorigheid binnen de groep.Je komt binnen als een groep, maar verlaat ons als een team!
Een waanzinnig bedrijfsuitje met een gedachte erachter, ideaal toch?

Het avontuur is erg spannend, maar niet gevaarlijk. onze escape room puzzles bevatten geen enge of horror elementen, vereist geen fysieke inspanning en is geschikt voor leeftijden vanaf 11 jaar.

Uiteraard is het ook mogelijk om na afloop op de locatie nog een klein hapje te eten en een drankje te nuttigen. Zo kun je nog even lekker napraten en nagenieten van de unieke beleving.
Al deze facetten zullen zorgen voor een unieke en totale Escape Room ervaring als geen ander! Kun jij ontsnappen?

Reserveer onze escape room    Reserveer Citgames    The Hangover    Mission Impossible