Maya Escape Room in Maastricht. Durf jij de uitdaging aan.

Ben jij met een groep vrienden , familieuitje, collega’s op zoek naar een geweldig bedrijfsuitje, of plan je een vrijgezellenfeest

Maya Escape Room in maastrichtOp een locatie voor een fantastische Escape Room in Maastricht? Dan ben je bij Baso Events op de juiste plek! Deze nieuwe ervaring zorgt voor de nodige zenuwen en spanning, maar zorgt er bovenal door dat het groepsgevoel wordt versterkt en je een fantastische tijd hebt. Ontsnap jij op tijd?

Houd je van een uitdaging en om mentaal goed getest te worden? Dan ben je bij ons aan het goede adres!
Elke Escape Room heeft een eigen thema, zo ook onze maya Escape Room. Onze Escape Room is volledig ingericht binnen de Maya stijl. Dat wil zeggen dat er Maya muziek uit de muren komt, er allerlei Maya achtige spellen te vinden zijn en veel meer! Onze Escape Room is zelfs zo uniek, dat deze de enige Maya thema in heel de Benelux heeft! Verder bevat onze Escape Room ook een eigen verhaal. Ben je erg benieuwd en wil je alvast een stukje sfeer proeven? Bekijk dan nu onze trailer .Verder is het bij ons ook mogelijk om vooraf en achteraf een hapje en/of een drankje te nuttigen. Meer informatie hierover vindt u bij arrangementen. Reserveren? Of heeft u andere vragen, neem contact met ons op.

Tot ziens bij escaperoom Maastricht !