Citygame The Money League, ervaar het zelf.Money league bij baso events te maastricht

Ben jij ook altijd zo fanatiek als het om spelletjes gaat? Vindt jij het ook leuk als je iets gewonnen hebt om met een prijs te pronken? Als jullie je hier in herkennen, dan is dit zeker iets voor jullie!

The Money League is een citygame, waar je tegen alle andere spelers van deze game zal opnemen. Welk team kan zich op het einde van het jaar de heuse Money League kampioenen noemen??

Dit is het enige uitje waar je ook echte prijzen kunt winnen! Elk jaar zal er een ranking bijgehouden worden, waar de top 10 in staat vermeldt. Probeer dus binnen de 90 minuten zoveel mogelijk punten te scoren, want wie weet sta jij aan het einde van het jaar bovenaan en wordt jij op het einde van het jaar verrast met een leuke prijs! Natuurlijk bieden

Speel nu de meest competitieve citygame van heel Nederland!

Wat ontvang ik precies bij de citygame THE MONEY LEAGUE?

Als u dit uitje bij ons boekt, zult u van te voren een digitaal pakket ontvangen, waar alle spelinformatie en benodigdheden bij inbegrepen zullen zitten.

Een spel vol actie en hilarische momenten, waar u nog lang over zult napraten! Te spelen vanaf 3 tot en met 500 personen. De groepsgrootte en indeling bepalen jullie geheel zelf!

Een spel vol actie en hilarische momenten, waar u nog lang over zult napraten!

Een anderhalf uur durend speelplezier in een mooie binnenstad naar keuze.

Na afloop ontvangt u op de eerstvolgende werkdag de officiële uitslag, met daarbij alle foto’s die zijn ingezonden via onze gameapp. Zo heeft u altijd een leuke herinnering van uw gezellig dagje uit.

Bij het spelen van dit spel maakt je hele team kans om een echte prijs te winnen!

Bij eventuele onduidelijkheden, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wat heb ik nodig?

– Minimaal één volledig opgeladen smartphone met internetverbinding per team.
– Een gezellige groep.
– Een zeer competitieve groep.

Meer informatie Money League

Dit spel biedt een variatie aan missies wat de game zeer divers, maar vooral ook heel leuk maakt. Er zijn o.a. doe missies, vind missies en ook vooral denk missies. Zoals de naam suggereert, hebben de missies voornamelijk met geld te maken! Zoals het bekende gezegde ‘’Money makes the world go round’’. Oom Dagobert zou van deze game de Dollar tekens op zijn netvlies zien verschijnen!

BOEK NU !