Game info Mission Impossible, het meest spannende avontuur in NL.mission impossible bij baso events te maastricht

Het meest spannende avontuur in Nederland! Altijd al eens benieuwd geweest hoe het zou zijn om een geheime agent te zijn? Of hoe het is om geheime missies uit te voeren? speel dan mission impossible.

Dit is een uitje vol met actie, plezier en gezelligheid. Een grote aanrader voor groepen die een dagje vol actie en plezier willen beleven! Deze citygame zal zich afspelen in een prachtige binnenstad naar eigen keuze.

Beleef dit spannende avontuur nu zelf! Laat je verrassen door alle zenuwslopende missies en laat je innerlijke geheime agent naar boven komen!

Wat ontvang ik precies Bij citygame Mission Impossible ?

Als u dit uitje bij ons boekt, zult u van te voren een digitaal pakket ontvangen, waar alle spelinformatie en benodigdheden bij inbegrepen zullen zitten.

Een spel vol actie en hilarische momenten, waar u nog lang over zult napraten! Te spelen vanaf 3 tot en met 500 personen. De groepsgrootte en indeling bepalen jullie geheel zelf!

Een anderhalf uur durend speelplezier in een mooie binnenstad naar keuze, met als thema mission impossible.

Na afloop ontvangt u op de eerstvolgende werkdag de officiële uitslag, met daarbij alle foto’s die zijn ingezonden via onze gameapp. Zo heeft u altijd een leuke herinnering van uw gezellig dagje uit.

Bij eventuele onduidelijkheden, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wat heb ik nodig?

– Minimaal één volledig opgeladen smartphone met internetverbinding per team.
– Een gezellige groep.

BOEK NU !