Game Info The Hunger Games bij Baso Events.

Nu bij Baso-Events: Hunger-games, de citygame die in het bos of natuurgebied te spelen is! Één met de natuur? Liever toch een leuke activiteit in de natuur in plaats van in de drukke Citygame the hunger gamesbinnenstad? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Laat je verrassen door dit hilarische en uitdagende spel. Jij en je hele team zullen tot het uiterste getest worden om jullie creatieve kant te laten zien! Dit spel dwingt je om een creatieve draai aan alle opdrachten te geven, creativiteit wordt extra beloond! Beleef alle avonturen samen met je hele team. Strijd met elkaar of tegen elkaar in één van de meeste competitiefste spellen van  heel Nederland! Werk goed samen met je team om de hoogste score te behalen, zodat jullie na afloop de enige echte Hunger Games Kampioenen zijn.

The Hunger Games is niet alleen geschikt als vriendenuitje, maar ook al Bedrijfsuitje! Hier is het zeer belangrijk om goed samen te werken, out-of-the-box te denken en vooral ook om goed te communiceren. Een gezellig  bedrijfsuitje met idee erachter, beter kan niet!

Wat ontvang ik precies bij citygame The Hunger games?

Als u dit uitje bij ons boekt, zult u van te voren een  digitaal pakket ontvangen, waar alle spelinformatie en benodigdheden bij inbegrepen zullen zitten.

Een spel vol actie en hilarische momenten, waar u nog lang over zult napraten! Te spelen vanaf 3 tot en met 500 personen. De groepsgrootte en indeling bepalen jullie geheel zelf!

Een anderhalf uur durend speelplezier in een bos of een ander mooi natuurgebied naar keuze.

Na afloop ontvangt u op de eerstvolgende werkdag de officiële uitslag, met daarbij alle foto’s die zijn ingezonden via onze gameapp. Zo heeft u altijd een leuke herinnering van uw gezellig dagje uit.

Bij eventuele onduidelijkheden, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wat heb ik precies nodig?

– Minimaal één volledig opgeladen smartphone met internetverbinding per team.

BOEK NU !