Game info The Hangover, ervaar het zelf.hangover citygame bij baso events

Wat is er nu precies gebeurd? Stel je hebt een super avond gehad, aangenomen dat jij je niet meer weet wat er gebeurd is? Wat kan je nu het beste doen om deze avond weer te herinneren?

Door het te herbeleven natuurlijk! Aan de hand van het maken van foto’s en het voltooien van missies zullen jij en je team ontrafelen wat er deze avond nu precies heeft plaatsgevonden.

Kortom, herbeleef alle hilarische momenten en avonturen in een stad of groot dorp naar eigen keuze! Maar strijd ook samen met elkaar of tegen elkaar om zoveel mogelijk punten te halen.

Het team dat de avond zo goed mogelijk heeft nagespeeld, zal de officiële Hangover kampioen zijn!

Samengevat, beleef dit hilarische uitje nu samen met je vrienden, collega’s of familie!

Wat ontvang ik precies bij de citygame The Hangover?

Als je dit uitje bij ons boekt, zul je van te voren een digitaal pakket ontvangen, waar alle spelinformatie en benodigdheden bij inbegrepen zullen zitten.

Een spel vol actie en hilarische momenten, waar je waarschijnlijk nog lang over zult napraten! The Hangover is te spelen vanaf 3 tot en met 500 personen. De groepsgrootte en indeling bepalen jullie geheel zelf!

Een anderhalf uur durend speelplezier in een mooie binnenstad naar keuze.

Bovendien ontvang je op de eerstvolgende werkdag de officiële uitslag, met daarbij alle foto’s die zijn ingezonden via onze gameapp. Zo heb je altijd een leuke herinnering van jullie gezellig dagje uit.

Bij eventuele onduidelijkheden en/of andere wensen, kun je altijd contact met ons opnemen per mail, maar ook telefonisch

Waar kan de citygame gespeeld worden?

Deze citygame kan door het hele land gespeeld worden.

Tenslotte,wat heb ik nodig?

– Minimaal één volledig opgeladen smartphone met internetverbinding per team.
– Eerst en vooral een gezellige groep.

Al met al, wellicht het meest ideale vrijgezellenfeest in Maastricht

BOEK NU !

Citygames algemene informatie The Money LeagueThe hangoverThe hunger games