Game info The Hangover:hangover citygame bij baso events

Wat is er nu precies gebeurd? Stel je hebt een super avond gehad, maar je weet alleen niet meer wat er gebeurd is? Wat kan je nu het beste doen om deze avond weer te herinneren? Door het te herbeleven natuurlijk! Aan de hand van het maken van foto’s en het voltooien van missies zullen jij en je team ontrafelen wat er deze avond nu precies heeft plaatsgevonden.  Herbeleef alle hilarische momenten en avonturen in een stad of groot dorp naar eigen keuze! Strijd samen met elkaar of tegen elkaar om zoveel mogelijk punten te halen.

Het team dat de avond zo goed mogelijk heeft nagespeeld, zal de officiële Hangover kampioen zijn!

Beleef dit hilarische uitje nu samen met je vrienden, collega’s of familie!

Wat ontvang ik precies bij de citygame The Hangover?

Als u dit uitje bij ons boekt, zult u van te voren een digitaal pakket ontvangen, waar alle spelinformatie en benodigdheden bij inbegrepen zullen zitten.

Een spel vol actie en hilarische momenten, waar u nog lang over zult napraten! Te spelen vanaf 3 tot en met 500 personen. De groepsgrootte en indeling bepalen jullie geheel zelf!

Een anderhalf uur durend speelplezier in een mooie binnenstad naar keuze.

Na afloop ontvangt u op de eerstvolgende werkdag de officiële uitslag, met daarbij alle foto’s die zijn ingezonden via onze gameapp. Zo heeft u altijd een leuke herinnering van uw gezellig dagje uit.

Bij eventuele onduidelijkheden en/of andere wensen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wat heb ik nodig?

– Minimaal één volledig opgeladen smartphone met internetverbinding per team.

– Een gezellige groep.

Wellicht het meest ideale vrijgezellenfeest in Maastricht

BOEK NU !