FAQ (veelgestelde vragen overig)

Hier vind je de Faq’s van overige zaken.

12. Wij willen graag een bedrijfsuitje/familiedag/vriendendag/vrijgezellenfeest op maat organiseren, kan dat bij jullie?


Zeker, wij bieden een breed scala aan diensten en producten aan. U geeft bij ons het deelnemersaantal aan, het budget en uw voorkeuren/wensen. Wij zorgen er dan voor dat u een dag om nooit meer te vergeten zult hebben! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

13. Ik zie bij jullie op de website niet het uitje dat ik zoek, kunnen jullie mij alsnog helpen?


Ja, wij werken met meerdere partners samen. Hierdoor kunnen wij extra activiteiten aanbieden, welke niet op de webpagina staan vermeldt. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

14. Tot hoelang kunnen wij van tevoren de afspraak wijzigen?


Tot uiterlijk een week van te voren kan een reservering geannuleerd en/of gewijzigd worden. Meer hierover staat in onze algemene voorwaarden. Als er sprake is van overmacht, dan zijn wij niet de beroerdste en zullen wij zeker met u meedenken aan een gepaste oplossing voor beide partijen.

15. Ik heb geboekt en nu?


Je krijgt van ons binnen 2 werkdagen een bevestiging van uw boeking. Tevens staat hier ook eventuele extra’s, die u van te voren dient te weten. Ook zullen wij hier eventuele vragen in beantwoorden.

Heeft u ook algemene voorwaarden?

Ja, lees onze algemene voorwaarden !

Heeft u nog andere vragen?


Neem gerust contact met ons op!

 The Hangover      Mission Impossible