Lees hier meer over de citygames bij baso-events.

Deze kunnen overal in de wereld gespeeld kunnen worden.Citygames bij baso-events maastricht

Citygames bij baso-events zijn spellen, welke mensen met hun telefoon spelen. Het is een soort zoektocht, waarbij je gebruik maakt van de game-app , welke in de Iphone App store en in de Android App winkel te downloaden is. Het kan gespeeld worden vanaf 2 tot wel 500 personen! Het mooie van dit uitje is dat het altijd en in elke stad gespeeld kan worden. Je hoeft dus nooit zorgen te maken of er nog plaats is. In de zelfde week nog een leuke en betaalbare activiteit doen? Geen probleem!

Citygames zijn activiteiten die overal in de wereld gespeeld kunnen worden. Hiervoor is alleen een volledig opgeladen smartphone met internet verbinding vereist. Minimaal 1 teamlid van elk team zal hier aan moeten voldoen.

Waar worden de citygames van Baso Events gespeeld ?

De citygames worden, zoals de naam gesuggereerd, gespeeld in een stad of groot dorp. Ook is er een citygame die in het bos gespeeld kan worden, The Hunger Games.

Zodra het spel gestart is, maakt van ieder team 1 persoon een team aan. Hierbij kan de speler zelf zijn/haar teamnaam bepalen. Als deze stap voltooid is, krijgen de spelers bij aanvang van het spel een missielijst te zien. Alle spellen zullen ongeveer 34 missies bevatten, welke in 1 uur en 30 minuten behaald moeten worden. De missies bestaan uit doe – vind en kennisopdrachten. Alle game foto’s worden ingezonden via onze game app.

Niet alle missies zullen in deze speeltijd gehaald worden. Belangrijk is dus om goed te bepalen welke missies als eerst gespeeld worden. Het spel hoeft dus niet in de aangegeven volgorde gespeeld te worden! Een goede samenwerking is hierbij cruciaal!

Zodra  er geboekt is, wat te doen?

Zodra jullie geboekt hebben, zullen jullie je van te voren verdiept moeten hebben in hoe het spel werkt. Zorg er dus voor dat jullie je goed voorbereiden. Het spel zal precies op de afgesproken tijd van start gaan. De spelers worden geoogd VOORDAT het spel begint, teams te hebben aangemaakt. Baso-Events zal ervoor zorgen dat minimaal 24 uur van te voren de game klaar staat. 

Zodra jullie geboekt hebben, ontvangen jullie van Baso-Events een PDF bestand, waarin alle benodigde informatie beschreven staat.
Zodra de speeltijd verlopen is, zal het spel vanzelf afgelopen. Hierna zullen jullie op de eerstvolgende werkdag de officiële uitslag met alle foto’s toegestuurd krijgen. Zo blijf je na afloop altijd een leuk aandenken aan deze fantastische activiteit houden.

Zijn er toch nog vragen, neem dan contact met ons op. Of lees onze FAQ’s