Bekijk de Maya escape room trailer Baso Events.

Maya escape room Maastricht.

Een meeslepende teamgebaseerde tempelbeleving, gebouwd voor sterke avonturiers en nieuwe escape room gamers. Een volledig zintuiglijke ervaring, Bovendien vind je in onze  Maya-tempel fysieke / mechanische puzzels, audio en Maya escape room trailer bij Baso Eventsnog  meer om je team onder te dompelen.

Ook is onze kamer een explosie van creativiteit en uitdagende puzzels.

Ontdek het mysterie en de geheimen van een oude Maya-tempel, ervaar en beleef het.

Een gezellig avontuur compleet met audio, visueel en verhaal gedreven ervaringen voor een niveau van ervaring dat nooit eerder is gevoeld. Durf ook jij de uitdaging aan?

Bekijk hier onze Maya escape room trailer

VOOR WIE IS MAYA ESCAPE ROOM GESCHIKT?

Onze escape room is ideaal voor tussen de 3 en 6 personen, echter 7 en 8 personen kan ook, en is ook geschikt voor spelers van elke leeftijd en ervaringsniveau.

De escape room is geschikt voor mensen die iets leuks willen doen in de buurt van Maastricht met het gezin, een feest willen vieren voor verjaardagen en een klein teambuilding-evenement voor de werkplek willen organiseren.

De schoonheid van onze escape room en escaperoom puzzles is dat ze ongeacht het weer werken. Blijf niet binnen op een regenachtige dag, speel onze escape room. Wil jij ook de echter Maya escape room ervaring, reserveer dan nu.

Heeft u vragen,Neem dan gerust contact met ons op! Of wil je direct reserveren?

Of boek en van onze  citygames;

The Hangover  –  Mission Impossible  –  The hunger games  –  The Moneyleague